Kapsalon Cataleya

Kapsalon voor hem en haar te Evergem met specialisaties in kleuringen en moderne snitten.

Expertise

Micro Extensions

U kan bij mij terecht voor micro extensions, deze hebben dezelfde kwaliteit als keratine extensions, maar zijn herbruikbaar.

Waarom Micro extensions?

Microrings extensions hebben dezelfde kwaliteit als keratine extensions, maar deze kan je perfect meermaals gebruiken mits goede verzorging. Je kan plukjes haar krijgen (strengen), maar zijn ook verkrijgbaar in banden, wonderwefts, die ook herbruikbaar zijn en deze kunnen veel sneller in het haar gestoken worden.
De extensions moeten na een periode van 5 à 8 weken terug herplaatst worden omdat ze anders te veel uitgegroeid zijn waardoor ze makkelijker zichtbaar zijn.

Techniek

Kapsalon Cataleya gebruikt steeds de beste kwaliteit extensions en de beste techniek voor optimaal comfort en gemak in nazorg.

De iTip microring haar extensions zijn losse strengen haar met aan de punt een miniscule opgerolde I-vormige tip. Deze haar extensions zijn te bevestigen dmv losse microringen en kunnen meerdere malen worden hergebruikt. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig en zonder lijmresten, daarnaast bespaart u hiermee 50% van uw tijd. Voor dit systeem heeft u geen warmtetang of verwijdervloeistof meer nodig.

Banden en of haarwefts

De haar Weft is een snel systeem . Er worden ringetjes met siliconen band in het haar geplaatst( deze om de haren te beschermen)

Daaraan word de heer weft vastgenaaid in het haar.

Deze moet naargelang de dikte en sterkte van het haar tussen de 4 a 12 weken opnieuw geplaatst worden, deze kan je tot een jaar hergebruiken.

Keratine

Zijn nog steeds de meest gewilde extensions.

Perfect voor wat extra dikte en of verlenging.

Deze blijven 3 maand in het haar en worden dan allemaal uitgehaald.

Er zijn verschillende soorten en manieren van Extenions , dit bekijken we samen met u, rekening houdend met uw wensen.

Lengtes

De extensions zijn verkrijgbaar vanaf de lengte 30 cm tot 50 cm, op aanvraag kan u ook 60 en 70 cm bestellen.

De volledige prijs hangt af van het aantal extensions en het gekozen type en lengte. Informeer op voorhand inzake een schatting, we beloven u een hele mooie prijs!

 

Vragen extensions

Heeft u een vraag inzake extensions? Kom naar ons salon of stel uw vraag met ons contact formulier.

Keratine behandeling

Een keratine behandeling is een behandeling waarbij het haar in de kern verzorgd wordt. Dit gebeurt doordat de keratine die tijdens de behandeling gebruikt wordt, het haar voedt met eiwitten die er voor zorgen dat het haar gezonder, stijl(er) en makkelijk handelbaar wordt.

De behandeling houdt ongeveer 3 maand in het haar.
Prijzen

Scroll naar boven